Start na de zomer

Na de zomer gaat ook de Grote Broek weer van start. Elke zaterdag is anarchistische bibliotheek 'de Zwarte Uil' tijdens Dagcafé weer geopend.

Komende woensdag 28 augustus heeft het Anarchist Black Cross haar eerste activiteit na de zomer weer en zij gaan goed van start. Zij organiseren een gevangenschrijfavond met daarbij een info-avond over de fascisische beweging in Servië en het antifascistische verzet hiertegen. Wat is de huidige situatie rondom fascistische en extreem rechtse groepen in Servië? Hoe zat dit in het verleden? Wat is de invloed van de socialistische dicatuur onder Tito hierop van invloed? En hoe verzetten men zich op het moment in Servië tegen nazi’s en fascisten?

Daarbij wordt er op deze avond geschreven naar antifascistische gevangene Irina Lipskaya, die sinds juli 2012 gevangen zit in Rusland. Meer info over de ABC-avond is hier te vinden.

Zoals eerder ook te lezen was heeft de AGN een nieuwe inBeweging uitgebracht. Een special dit keer speciaal voor de studenten-intro. Wij zijn al aanwezig geweest op de intromarkt van de Radboud Universiteit en zullen ook nog die van de Hogeschool Anrhem en Nijmegen (HAN) in Nijmegen aandoen.

En dan willen we jullie graag wijzen op onze aanstaande infoavond in de Klinker op woensdag 11 september. We hebben nog geen thema maar reserveer alvast een plekje in je agenda!

Categorie: