Polka - Politieke Kroegavond - Thema: Protest

Het idee van deze nieuwe avond in De Onderbroek​ is om mensen laagdrempelig kennis te kunnen maken met radicale politiek. Dit met een leuke mix van film, informatie via gesproken woord, discussie en tekst binnen een fijne, gezellige atmosfeer. We zullen deze avond wat vroeger beginnen (21:00) en proberen een context te creëren waarbinnen nieuwe en al actieve mensen elkaar kunnen treffen.

Deze eerste avond zal in het thema staan van het thema Protest. Vragen die centraal zullen staan zijn: Wat is protest? Waarom doen we het? Wat is er nodig voor een succesvol protest? Wat zijn de beperkingen er van? En hoe kunnen we als links-radicale beweging succesvol zijn?

Aansluitend willen we een brainstorm houden voor het bedenken van slogans voor tijdens demonstraties. Keer op keer lopen we tegen de beperking aan van een te kleine selectie aan slogans. Een avond dus die hopelijk ook praktisch wat oplevert!

Ook zal de boekenstand van de Anarchistische Groep Nijmegen aanwezig zijn waar je terecht kunt voor politieke literatuur. Daarnaast natuurlijk leuke muziek, een lekker drankje en wat te knabbelen.

Kom dus gezellig langs en neem je vrienden mee. Share het event om zoveel mogelijk mensen te bereiken!

Polka begint als een pilot om te kijken of de opzet van deze avond werkt.

Vrijdag 23 oktober - 21:00
De Onderbroek (Tweede Walstraat 21, Nijmegen)

Categorie: