Groenfront! benefiet

Vrijdag 18 september wordt er een benefiet voor GroenFront! georganiseerd in de Onderbroek. Hier wordt ook het net verschenen GroenFront! magazine gepromoot en met de opbrengst de drukkosten gedekt.

In de laatste 20 jaar zijn onder de naam *GroenFront! talloze actie’s geweest waar mensen hun eigen lichaam gebruikten als wapen tussen de aanstormende machines en de natuur. Door zichzelf voor de graafmachines te werpen, met beide handen vast te ketenen en door in bomen te klimmen die omgezaagd zouden moeten worden.

Om duidelijk te maken waar GroenFront! voor staat is er gekozen om een magazine te maken. Een magazine dat de verhalen over eco-verzet in het Nederlandse taalgebied en daarbuiten verteld.

Vrijdag 18 september wordt er een benefiet voor GroenFront! georganiseerd in de Onderbroek, Nijmegen. Hier wordt ook het net verschenen GroenFront! magazine gepromoot en met de opbrengst de drukkosten gedekt. Verder zal er een info stand aanwezig zijn met betrekking tot eco/anarcho- gevangenen ondersteuning, GroenFront! en AGN.

Onderstaande bands zullen deze avond vullen met eigenwijze folk;

Option Weg - Political accordeon punkrock,(D)
http://option-weg.net/
The Bucket Boyz - Knee slappin anarcho blue-trash
https://www.facebook.com/TheBucketBoyz/
Sprank - Subversive folk
https://sprankband.wordpress.com/

Categorie: