[Den Haag] Opening anarchistisch boekenwinkel Opstand!

Na meer dan een jaar geen plek te hebben gehad opent vanaf maart anarchistisch boekenwinkel Opstand weer haar deuren op een nieuw locatie. Op zaterdag 4 maart zal de opening plaatsvinden in de nieuwe locatie in de Samenscholing aan de Beatrijsstraat 12 in Den Haag.

Na de ontruiming van het Autonoom Centrum aan de Willem van Outhoornstraat had Opstand meer dan een jaar geen plek. Maar er is goed nieuws! Opstand opent vanaf maart drie dagen per week haar deuren in de Samenscholing.

De Haagse anarchistische boekenwinkel Opstand is naast een boekenwinkel ook een plek om samen te komen en te discussiëren. Ook kun je altijd binnenlopen voor de laatste informatie over acties en voor koffie of thee. Naast boeken over tal van politieke thema’s kun je bij Opstand ook terecht voor magazines, stickers, posters, en pamfletten om die vervolgens weer te verspreiden in de stad.

Met deze nieuwe plek bieden we niet alleen boeken en materiaal aan maar is het ook weer een plek om samen te kunnen komen, om met elkaar in gesprek te gaan en film/informatie avonden te kunnen organiseren. Een plek die nodig is omdat er zoveel plekken zijn verdwenen in Den Haag. We hopen dan ook dat de nieuw plek een boost kan geven aan buiten parlementaire actie en strijd in Den Haag en daar buiten.

De opening zal plaatsvinden op zaterdag 4 maart 2017 vanaf 15:00 en we nodigen iedereen uit om te komen!
Vanaf 4 maart zal Opstand elke dinsdag, donderdag en vrijdag geopend zijn.

 

Website: http://opstand.noblogs.org
E-mail: opstand (at) riseup.net
Adres: Beatrijsstraat 12, Den Haag

Categorie: