AGN-Website terug van weggeweest

Door verschillende hackpogingen is onze website dan wel lange tijd uit de lucht geweest maar we zijn zeker niet weggeweest. Nu zijn we ook terug met een nieuwe website. Terwijl we hier rustig aan bouwen willen we jullie graag op een aantal zaken wijzen.

  • Allereerst hebben we recentelijk een nieuwe nieuwsbrief uitgegeven: inBeweging #3. Deze is fysiek te vinden in plekken als de Grote Broek, de Plak en de Bijstand en op verschillende andere plekken. Mocht je deze digitaal willen bekijken dan kan dat hier.
  • 8 Maart is het internationale vrouwendag. Neem actie en breng het onderwerp terug op de agenda. Er is nog veel veel te veel scheef in onze en andere samenlevingen. Tegen seksisme, hier en wereldwijd! Onze kameraden van het Anarchist Black Cross in Nijmegen organiseren op die avond in solidariteit met PussyRiot! een activiteit. En er is nog veel meer te doen in de Grote Broek. zoals vanaf 22.00 is er een benefietdansfeest is de Onderbroek om geld op te halen voor Mariam: een opvanghuis voor vrouwen zonder papieren in Nijmegen.
  • In maart komt er weer een info- en discussieavond aan. Deze zal voortbouwen op het vorige thema kapitalisme en antikapitalisme en zal deze maand gaan over arbeid en inkomen genaamd Werk aan de Winkel. De avond zal op woensdag 13 maart zijn en van start gaan om 20:00 in de Klinker (van Broeckhuijsenstr 46). Meer info kan je hier vinden.
  • 23 Maart is er een grote demonstratie in Amsterdam in navolging van de vluchtelingenprotesten die er de afgelopen maanden zijn geweest in Nederland en elders in Europa. De protestkampen op pleintjes en parken zijn inmiddels door de politie dan wel ontruimt, voor de mensen is er nog steeds geen oplossing. Ze zijn alleen uit beeld van de media gehaald door de politie. Inmiddels zijn er voor de winter een aantal panden gekraakt waar de mensen verblijven en we gaan door met actievoeren tot er een oplossing is. Zie voor meer informatie http://vluchtelingenactie2013.nl

Wil je met ons in contact komen, dan kun je ons mailen via het contactformulier.

Tags: